O podjetju

50 let izkušenj + kakovost brez kompromisov + inovativnost = Gabrijel Aluminium

O podjetju

Direktorja Marko Arzenšek in Andrej Pezdirc

Nagovor vodstva

Visoka estetska in tehnična dovršenost naših aluminijskih komponent, ki presegata kupčeva pričakovanja, sta osnovno vodilo pri našem delu.
Z nenehno inovativnostjo in fleksibilnim pristopom do naših naročnikov uresničujemo svoje poslanstvo razvoja visokotehnoloških procesov pri proizvodnji aluminijastih komponent.
Poslovno kulturo gradimo na medsebojnem zaupanju in timskem delu vseh zaposlenih. Znanje, izkušnje in samoiniciativnost zaposlenih so naša moč in konkurenčna prednost.
Več kot 50-letna tradicija podjetja s stalno rastjo, ki vključuje preko 1500 zadovoljnih naročnikov, nam daje motivacijo in zagon za nadaljnji razvoj podjetja Gabrijel Aluminium.
V prihodnosti želimo ostati med najbolj inovativnimi in vodilnimi proizvajalci dekorativnih aluminijskih komponent ter krepiti prisotnost v vseh industrijskih panogah.

Marko Arzenšek, direktor
Andrej Pezdirc, direktor

O podjetju

Vaši izzivi so naša motivacija!

Z inovativnostjo do dovršenega in lepega izdelka!

V podjetju Gabrijel Aluminium smo globalno usmerjeno podjetje z uspešno tradicijo že od leta 1964.

Ponujamo zelo širok nabor izdelave visokokakovostnih aluminijastih izdelkov. Izdelujemo tako tehnične kot dekorativne komponente po specifikacijah naših kupcev. Z bogatimi izkušnjami in inovativnim pristopom svojim kupcem pomagamo pri razvoju njihovih aluminijastih komponent in jim ponujamo celovito rešitev »od ideje do dostave izdelkov preverjene kakovosti«.

»Proizvajalcem višjega razreda zagotavljamo inovativne rešitve tako pri proizvodnji izdelkov kot pri površinski obdelavi aluminija.«

O podjetju

Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih

Vizija podjetja

Naša vizija je postati sinonim vrhunske kakovosti in inovativnosti na področju obdelave aluminijastih komponent v Evropi. Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih, ki so ustrezno motivirani in izobraženi, ter investiranjem v sodobno tehnološko opremo.

Vašemu izdelku ustvarjamo pravo vrednost…

Ob pomoči izjemnega know-howa in inovativnih pristopov svojim strankam ob izjemni kakovosti znižamo stroške proizvodnje ter odpravljamo skrbi, ki jih imajo zaradi motenj v proizvodnji, nekonstantne kvalitete, nepravočasnih dobav itd. S popolno površinsko obdelavo dajemo aluminiju posebno vrednost, razvojnikom in oblikovalcem pa možnost izražanja idej.

Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih.

+

Let izkušenj

+

Ton obdelanega aluminija letno

+

Zadovoljnih strank

REŠITVE NA KLJUČ

Vse v eni hiši: 'Od ideje do izvedbe!'

1. VAŠA IDEJA

1. VAŠA IDEJA

Prisluhnemo vašim idejam in željam.

2. SVETOVANJE & RAZVOJ

2. SVETOVANJE & RAZVOJ

Na osnovi znanja in izkušenj svetujemo ustrezno tehnološko rešitev in sodelujemo pri razvoju izdelka.

3. PROIZVODNJA

3. PROIZVODNJA

Moderna avtomatizirana proizvodnja nam omogoča hitro in kakovostno izdelavo.

4. KONTROLA KAKOVOSTI

4. KONTROLA KAKOVOSTI

V vseh delovnih procesih sledimo načelu nič napak.